Agenda Community Engagement Town Hall

April 24, 2025 6:30 PM - 7:30 PM Bishop Center, Upstairs

6:30 PM	Welcome by Mayor Chris Treat (5 min)
6:35 PM	Community Engagement Member to talk about the purpose of
	Community Engagement Committee & introduce the concept of individual Ward Meetings (5 min)
6:40 PM	Ward 1 Introductions - Ward 1 reps from Community Engagement to
	introduce Ward 1 representatives in attendance from various
	committees/commissions/Council (2.5 min)
6:45 PM	Ward 2 Introductions - Ward 2 reps from Community Engagement to
	introduce Ward 2 representatives in attendance from various
	committees/commisions/Council (2.5 min)
6:50 PM	Ward 3 Introductions - Ward 3 reps from Community Engagement to
	introduce Ward 3 representatives in attendance from various
	committees/commisions/Council (2.5 min)
6:55 PM	Ward 4 Introductions - Ward 4 reps from Community Engagement to
	introduce Ward 4 representatives in attendance from various
	committees/commisions/Council (2.5 min)
7:00 PM	Mayor Treat does brief overview of 2025-2026 Strategic Plan (10 min)
7:15 PM	Open the floor to Q&A (30 min)
7:30 PM	Adjourn

Marketing Materials to be Displayed